Συστήματα Ψηφιακής Σήμανσης


Η AMCO Α.Β.Ε.Ε. εγκαθιστά και παραμετροποιεί συστήματα ψηφιακής σήμανσης (digital signage). Ένα σύστημα ψηφιακής σήμανσης είναι μια διάταξη λογισμικού και εξοπλισμού η οποία επιτρέπει την προβολή πολυμεσικού διαφημιστικού περιεχομένου σε συσκευές προβολής, όπως οθόνες TV & Projectors. Μια χρονικά προγραμματισμένη ζωντανή ροή περιεχομένου (videos, φωτογραφίες, κείμενα, δυναμικό περιεχόμενο) μαζί με διαφημίσεις προϊόντων και υπηρεσιών μεταδίδονται σε πραγματικό χρόνο στις οθόνες προβολής.

Η χρήση συστημάτων ψηφιακής σήμανσης για διαφήμιση και προώθηση προϊόντων παράγει απτά αποτελέσματα με συγκριτικά χαμηλότερο μάρκετινγκ και διαφημιστικές δαπάνες από την παραδοσιακή διαφήμιση και τις υπηρεσίες επικοινωνίας. Εξασφαλίζει την προσέγγιση δυνητικών πελατών η οποία στο παρελθόν δεν ήταν προσιτή με την παραδοσιακή διαφήμιση.

Η εντύπωση ότι η ψηφιακή σήμανση είναι κάτι ζωντανό που «τρέχει» και όχι κάτι στατικό, την κάνει μια συναρπαστική εμπειρία για το κοινό. Επιπλεόν η χρήση ψηφιακής σήμανσης επιτρέπει στα πρατήρια καυσίμων να ξεπεράσουν τα χωροταξικά προβλήματα.