Διαδραστικές Βιτρίνες


Η AMCO Α.Β.Ε.Ε. εγκαθιστά και παραμετροποιεί συστήματα διαδραστικής βιτρίνας και διαδραστικές οθόνες αφής.

Οι διαδραστικές βιτρίνες αποτελούνται από ένα ειδικό διαφανές διαδραστικό φιλμ το οποίο τοποθετείται στο εσωτερικό μέρος της βιτρίνας του καταστήματος, την οθόνη η οποία τοποθετείται στη βιτρίνα πίσω από το φιλμ και μετατρέπεται σε διαδραστική και το λογισμικό διαχείρισης του συστήματος. Πρόκειται για ένα από τα πλέον αποδοτικά εργαλεία marketing το οποίο προσφέρει σημαντικά πλεονεκτήματα, όπως: Ενημέρωση κοινού σε ώρες εκτός λειτουργίας καταστημάτων, ευκολία πρόσβασης του κοινού σε πηγή πληροφόρησης, αύξηση επισκεψιμότητας στα καταστήματα και διαφοροποίηση από τον ανταγωνισμό.

Οι διαδραστικές βιτρίνες αλληλεπιδρούν με τους πελάτες με σκοπό την προβολή διαφημιστικού ή ενημερωτικού υλικού (π.χ. εφημερίες φαρμακείων). Ο πελάτης αλληλεπιδρά με την οθόνη αγγίζοντας την εξωτερική πλευρά της βιτρίνας και με αυτό τον τρόπο μπορεί να πλοηγηθεί στο περιεχόμενο που προβάλει η οθόνη.

Οι διαδραστικές βιτρίνες είναι διαθέσιμες σε μεγάλη ποικιλία διαστάσεων, καλύπτοντας τις απαιτήσεις κάθε είδους καταστήματος λιανικής. Οι διαδραστικές βιτρίνες αποτελούν έναν από τους πιο εντυπωσιακούς τρόπους προβολής και προώθησης προϊόντων και προσελκύουν αμέσως το ενδιαφέρον των υποψηφίων πελατών. Ταυτόχρονα, διαφοροποιούν το κατάστημα από τον ανταγωνισμό, αυξάνουν την επισκεψιμότητά του και κατ’ επέκταση τις πωλήσεις.