Επιστροφή στη λίστα

Μεγάλο Έργο της AMCO στο Ισραήλ

 

Η AMCO ABEE υπέγραψε έργο έξυπνου εισιτηρίου στο Τελ Αβίβ. Η ελληνική εταιρεία, ως υπεργολάβος της εταιρείας Malam Team, θα εγκαταστήσει νέας τεχνολογίας συσκευές έξυπνου εισιτηρίου στα 1.300 λεωφορεία της εταιρείας DAN η οποία εκτελεί την αστική συγκοινωνία στην πόλη του Τελ Αβίβ.

Οι συσκευές κατασκευάζονται στην Ελλάδα από την AMCO, είναι τελευταίας τεχνολογίας και υποστηρίζουν ανέπαφες τραπεζικές κάρτες, NFC και QR Code. Το έργο προβλέπει στην 1η φάση την εγκατάσταση 1.300 συσκευών οδηγού NEXO-360 και 4.100 επικυρωτικών μηχανημάτων SV-360, ενώ στην 2η φάση την εγκατάσταση 600 αυτόματων πωλητών εντός των λεωφορείων.

Ο διαγωνισμός διεξήχθη από το Υπουργείο Μεταφορών του Ισραήλ και είναι ο πρώτος στα πλαίσια του εκσυγχρονισμού των συστημάτων έκδοσης εισιτηρίων στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς της χώρας. Ήδη η AMCO αναμένει με μεγάλη αισιοδοξία τα αποτελέσματα του 2ου διαγωνισμού από την μεγαλύτερη εταιρεία ΜΜΜ του Ισραήλ, την EGGED, η οποία διαθέτει περισσότερα από 3.000 λεωφορεία.

Είναι σημαντικό να επισημανθεί ότι η AMCO ABEE έχει υλοποιήσει έργα ευφυών μεταφορών σε περισσότερες από 10 χώρες, ενώ για το 2019 αναμένει την υπογραφή μεγάλων συμβάσεων για ευφυή συστήματα μεταφορών στην Κεντρική Ευρώπη και την Μέση Ανατολή.