Συστήματα Πληροφόρησης Επιβατών


Η σύγχρονη αστική ζωή και οι αυξανόμενες απαιτήσεις μετακίνησης των πολιτών απαιτούν ολοκληρωμένα συστήματα μεταφορών. H σωστή και ακριβής πληροφόρηση σε πραγματικό χρόνο στις στάσεις και στους κεντρικούς σταθμούς των λεωφορείων ή στις πλατφόρμες των τρένων συμβάλλει σημαντικά στην αλλαγή νοοτροπίας των πολιτών, για συχνότερη χρήση των Μέσων Mαζικής Μεταφοράς αντί των ιδιωτικών οχημάτων. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα την δημιουργία μοντέλων μεταφορών αυξημένου βαθμού βιωσιμότητας, αποσυμφόρηση του οδικού δικτύου του αστικού ιστού, μείωση των ρίπων και προστασία του περιβάλλοντος. 

Με γνώμονα αυτή την πολιτική, η AMCO ABEE σχεδιάζει και κατασκευάζει μια μεγάλη γκάμα προϊόντων πληροφόρησης επιβατών και προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις που πληρούν τις ιδιαίτερες ανάγκες των πελατών της.

Συγκεκριμένα η γκάμα προϊόντων αποτελείται από: 

- Ηλεκτρονικές πινακίδες έξυπνων στάσεων για σταθμούς, πλατφόρμες και στάσεις
- Πινακίδες ένδειξης προορισμού για αστικά και υπεραστικά λεωφορεία
- Εσωτερικές πινακίδες οχημάτων ένδειξης επόμενη στάσης
- Εσωτερικές οθόνες εντός των οχημάτων
- Infokiosks για πληροφόρηση σε σταθμούς και στάσεις

Τα προϊόντα της AMCO βασίζονται στα πλέον αυστηρά πρότυπα διασφάλισης ποιότητας για να λειτουργούν απρόσκοπτα 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα κάτω από αντίξοεες καιρικές συνθήκες (ειδικά για τα προϊόντα εξωτερικού χώρου). Παρέχουν άρτια πληροφόρηση ενώ είναι σχεδιασμένα για να διατηρούν υψηλή αισθητική και λειτουργικότητα.